https://www.epiony.com/product-page/wand
top of page

Zásady ochrany osobních údajů

Sběr informací
Využití informací
Ochrana informací
Použití cookies
Zveřejnění třetí strany
Odkazy třetích stran
Google AdSense
Spravedlivé informační praktiky
Spravedlivé informace
Praxe
COPPA
CalOPPA
Naše kontaktní informace

Tyto zásady ochrany osobních údajů byly sestaveny, aby lépe sloužily těm, kteří se zajímají o to, jak jsou jejich „osobně identifikovatelné informace“ (PII) používány online. PII, jak je popsáno v zákonech o ochraně osobních údajů a zabezpečení informací v USA, je informace, kterou lze použít samostatně nebo spolu s dalšími informacemi k identifikaci, kontaktu nebo vyhledání jedné osoby nebo k identifikaci jednotlivce v kontextu. Přečtěte si pozorně naše zásady ochrany osobních údajů, abyste získali jasnou představu o tom, jak shromažďujeme, používáme, chráníme nebo jinak zacházíme s vašimi osobně identifikovatelnými informacemi v souladu s našimi webovými stránkami.

Jaké osobní údaje shromažďujeme od lidí, kteří navštěvují náš blog, web nebo aplikaci?
Při objednávání nebo registraci na našem webu můžete být podle potřeby požádáni o zadání svého jména, e-mailové adresy, poštovní adresy, telefonního čísla, údajů o kreditní kartě nebo dalších podrobností, které vám pomohou s vaší zkušeností.
Kdy shromažďujeme informace?
Shromažďujeme informace od vás při zadávání objednávky, vyplňování formulářů nebo zadávání informací na našem webu.

Jak používáme vaše údaje?
Informace, které od vás shromáždíme, můžeme použít při registraci, nákupu, registraci k odběru našeho zpravodaje, odpovědi na průzkum nebo marketingovou komunikaci, procházení webu nebo používání určitých dalších funkcí webu následujícími způsoby:


• Rychle zpracovat vaše transakce.
Jak chráníme vaše údaje?
Naše webové stránky jsou pravidelně kontrolovány, zda neobsahují bezpečnostní mezery a známé chyby zabezpečení, aby byla vaše návštěva našeho webu co nejbezpečnější.


Používáme pravidelné skenování malwaru.


Vaše osobní údaje jsou obsaženy v zabezpečených sítích a jsou přístupné pouze omezenému počtu osob, které mají zvláštní přístupová práva k těmto systémům a jsou povinny zachovávat důvěrnost informací. Kromě toho jsou všechny vámi zadané citlivé / kreditní informace šifrovány pomocí technologie Secure Socket Layer (SSL).
Implementujeme řadu bezpečnostních opatření, když uživatel zadá objednávku, zadá, odešle nebo přistupuje ke svým informacím, aby byla zachována bezpečnost vašich osobních údajů.
Všechny transakce jsou zpracovávány prostřednictvím poskytovatele brány a nejsou ukládány nebo zpracovávány na našich serverech.
Používáme „cookies“?
Soubory cookie používáme pro účely sledování
Můžete zvolit, aby vás počítač varoval při každém odeslání souboru cookie, nebo můžete vypnout všechny soubory cookie. To provedete prostřednictvím nastavení prohlížeče. Vzhledem k tomu, že se prohlížeč trochu liší, podívejte se do nabídky nápovědy svého prohlížeče, abyste zjistili správný způsob úpravy souborů cookie.

Pokud cookies vypnete, některé funkce budou deaktivovány. které zefektivňují práci na vašem webu a nemusí fungovat správně.
Stále však budete moci zadávat objednávky.

Zveřejnění třetí stranou
Vaše osobně identifikovatelné údaje neprodáváme, neobchodujeme s nimi ani je jinak nepředáváme externím stranám.
Odkazy třetích stran
Na naše webové stránky nezahrnujeme ani nenabízíme produkty nebo služby třetích stran.
Google
Reklamní požadavky společnosti Google lze shrnout do zásad inzerce společnosti Google. Jsou zavedeny, aby uživatelům poskytly pozitivní zážitek. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=cs


Na našich stránkách jsme neaktivovali Google AdSense, ale můžeme tak učinit v budoucnu.
Kalifornský zákon o ochraně soukromí online
CalOPPA je první státní zákon v zemi, který vyžaduje, aby komerční webové stránky a online služby zveřejňovaly zásady ochrany osobních údajů. Dosah zákona sahá daleko za Kalifornii a vyžaduje, aby každá osoba nebo společnost ve Spojených státech (a pravděpodobně ve světě), která provozuje webové stránky shromažďující osobně identifikovatelné informace od kalifornských spotřebitelů, zveřejnila na svých webových stránkách nápadné zásady ochrany osobních údajů s uvedením přesně shromážděných informací a těch jednotlivci nebo společnosti, se kterými je sdílena. - Zobrazit více na: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Podle CalOPPA souhlasíme s následujícím:

Uživatelé mohou naši stránku navštívit anonymně.
Jakmile budou tyto zásady ochrany osobních údajů vytvořeny, přidáme k nim odkaz na naši domovskou stránku nebo minimálně na první významnou stránku po vstupu na náš web.

Náš odkaz na zásady ochrany osobních údajů obsahuje slovo „Ochrana osobních údajů“ a lze jej snadno najít na výše uvedené stránce.
Budete informováni o všech změnách zásad ochrany osobních údajů:
• Na naší stránce Zásady ochrany osobních údajů

Může změnit vaše osobní údaje:
• Zasláním e-mailu
Jak naše stránka zpracovává Nesledovat signály?

Ctíme signály Nesledovat a Nesledovat, vysazovat soubory cookie nebo používat reklamu, když je zaveden mechanismus prohlížeče Nesledovat (DNT).
Umožňuje náš web sledování chování třetích stran?

Je také důležité si uvědomit, že nepovolujeme sledování chování třetích stran
COPPA (zákon o ochraně soukromí dětí online)
Pokud jde o shromažďování osobních údajů od dětí mladších 13 let, zákon o ochraně soukromí dětí na internetu (COPPA) dává rodičům kontrolu. Federální obchodní komise, agentura pro ochranu spotřebitele v USA, prosazuje pravidlo COPPA, které vysvětluje, co musí provozovatelé webových stránek a online služeb udělat, aby chránili soukromí a bezpečnost dětí online.


Specificky neuvádíme na trh děti mladší 13 let.
Spravedlivé informační praktiky
Zásady spravedlivých informačních postupů tvoří páteř zákona o ochraně osobních údajů ve Spojených státech a koncepty, které zahrnují, hrály významnou roli při vývoji zákonů o ochraně údajů po celém světě. Pochopení zásad spravedlivé informační praxe a toho, jak by měly být prováděny, je zásadní pro dodržení různých zákonů o ochraně osobních údajů, které chrání osobní údaje.


Abychom byli v souladu se spravedlivými informačními praktikami, podnikneme následující reakce, pokud dojde k narušení dat:
Budeme vás informovat e-mailem
• Do 1 pracovního dne
Souhlasíme také se zásadou individuální nápravy, která vyžaduje, aby jednotlivci měli právo legálně sledovat vymahatelná práva vůči sběratelům údajů a zpracovatelům, kteří nedodržují zákon. Tato zásada vyžaduje nejen to, aby jednotlivci měli vymahatelná práva vůči uživatelům dat, ale také to, aby se jednotlivci obrátili na soudy nebo vládní agentury s cílem vyšetřit a / nebo stíhat nedodržování předpisů zpracovateli údajů.
CAN SPAM Act
Zákon CAN-SPAM je zákon, který stanoví pravidla pro komerční e-maily, stanoví požadavky na komerční zprávy, dává příjemcům právo na to, aby jim již nebyly zasílány e-maily, a stanoví přísné pokuty za jejich porušení.


Vaši e-mailovou adresu shromažďujeme za účelem:
• Zpracovávat objednávky a odesílat informace a aktualizace týkající se objednávek.
• Zašleme vám další informace týkající se vašeho produktu a / nebo služby
Abychom byli v souladu s CANSPAM, souhlasíme s následujícím:
• Nepoužívejte falešné nebo zavádějící subjekty nebo e-mailové adresy.
• Identifikujte zprávu jako reklamu nějakým rozumným způsobem.
• Uveďte fyzickou adresu našeho sídla firmy nebo webu.
• Monitorovat shodu e-mailových marketingových služeb třetích stran, pokud jsou použity.
• Čestné odhlášení / rychlé odhlášení požadavků.
• Umožněte uživatelům odhlásit se pomocí odkazu ve spodní části každého e-mailu.
Pokud se kdykoli chcete odhlásit z odběru budoucích e-mailů, můžete nám poslat e-mail na adresu
info@epiony.com a my vás okamžitě odstraníme ze VŠECHNY korespondence.

Kontaktujte nás
Pokud máte jakékoli dotazy týkající se těchto zásad ochrany osobních údajů, můžete nás kontaktovat pomocí níže uvedených informací.


epiony.com
Silnice 79 kew
Southport,
merseyside
pr8 4hn
Anglie
info@epiony.com
07514569298

bottom of page